Brod konzalting d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izradu projekata građevinskih konstrukcija te provođenje stručnog nadzora na izgradnji građevina.

Tim tvrtke, na čelu s diplomiranim inženjerom Draganom Garićem,  iza sebe ima višegodšinje iskustvo u izradi i realizaciji projekata te naručitelju jamči uspješnu suradnju.

Voditelj projektnog tima iza sebe ima bogato iskustvo i značajan broj realiziranih projekata koji su  obilježili hrvatsku građevinsku scenu zadnjih 15-ak godina. Neki od istaknutijih projekata na kojima je sudjelovao kao projektant, projektant suradnik i ovlašteni inženjer građevinarstva su poslovni kompleks Green gold u Zagrebu, poslovni kompleks Radnička cesta 21, stambeni kompleks Borongaj, poslovni toranj s hotelom Hilton u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, stambeni dio stambeno poslovnog kompleksa VMD park Strojarska, shopping centar Colosseum u Slavonskom Brodu, poslovni toranj Imperium tower na Zagrebačkoj aveniji, shopping centar Meridijan 16 u Zagrebu...

Ostale članove tima odlikuje iskustvo u projektiranju građevinskih konstrukcija te su u svakom trenutku sposobni dati konkretna, kreativna i konstruktivna rješenja s odlikama racionalnosti u smislu korištenja građevnih resursa.

Tvrtka je osnovana u Slavonskom Brodu 2010. godine,a glavni ured joj se nalazi u Zagrebu. Svojim predanim radom u području djelovanja je visoko pozicionirana u djelatnom sektoru te joj je cilj stečenu poziciju zadržati dugi niz godina.

Close Menu